Scroll

Millor tarifa garantida

Reservar Online!

Avenida Sofia Hotel BoutiqueAvenida Sofia Hotel Boutique

Hotel Avenida Sofia

Sitges dóna la benvinguda a un nou concepte d'hotel a la vora de la Mediterrània. Dissenyat i concebut per portar un nou nivell de comoditat i estil a Sitges, és un lloc perfecte per a una escapada romàntica, com a punt de trobada per a reunions i celebracions, o com a escenari per a unes vacances inoblidables. Degusta la cuina o deixa't mimar en el nostre meravellós Spa de 600 m2, oasi de pau i benestar al centre de Sitges. Un hotel on la norma és l’excel·lència cap al client i la qualitat en tots els seus serveis.


Trobades de negoci i celebracions especials

Sitges és una destinació important de trobades de negoci i celebracions especials. L'Avenida Sofia Hotel Boutique & Spa és un espai excel·lent per allotjar tot tipus de reunions d’empresa, esdeveniments o presentacions.
Comptem amb un total de 300m2 distribuïts en 5 magnífiques sales de reunió totalment articulades i panel·lables. Unides es converteixen en un gran espai per celebrar-hi esdeveniments, amb una capacitat fins a 200 persones. Totes les sales gaudeixen de la llum natural que reben de la zona enjardinada, a través de les grans vidrieres que formen el tancament.


Sensibilitat per la sostenibilitat

Som el primer hotel d'Europa amb la Certificació LEED Platinum (Leadership in Energy and Environmental Design), que mesura la sostenibilitat d'un edifici en base a diferents paràmetres, com ara l'estalvi d'aigua, l'eficiència energètica, la qualitat de l'aire interior, la conscienciació del personal en matèria mediambiental, la pràctica d'una jardineria sostenible i la sembra de plantes natives, entre d'altres.
La sensibilitat de tots els que formem l'equip de l'Avenida Sofia Hotel Boutique & Spa per la sostenibilitat es veu reflectida des de la redacció del projecte arquitectònic, en aspectes com la coberta de fusta certificada, la presència d'un aerogenerador i plaques solars, el pàrquing amb recàrrega gratuïta per a vehicles elèctrics, la recollida selectiva de residus tant a les habitacions com en els espais públics, i el disseny, molt innovador, que es distingeix per les ones de la seva façana, evocadores del Mediterrani que ens envolta, i que protegeixen l'edifici de la radiació.


VeriSign Secured, McAfee Secure, W3C CSS compliant
GuestCentric - Hotel website & booking technology